EVERYTHING ABOUT غذا کتوژنیک

Everything about غذا کتوژنیک

Everything about غذا کتوژنیک

Blog Article

چربی‌های ناسالم: روغن‌های گیاهی فرآوری شده، سس مایونز و…

مصرف مکمل‌های گوارشی حاوی آنزیم‌های پروتئاز و لیپاز که به ترتیب پروتئین و چربی را تجزیه می‌کنند، ممکن است به تسکین علائم گوارشی مربوط به تغییر رژیم غذایی به رژیم کتو کمک کند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رژیم کتوژنیک برای کاهش وزن توصیه می‌شود. اما قبل از هر چیز باید بدانید که این رژیم، مواد غذایی مصرفی شما را به‌شدت محدود می‌کند. در این رژیم، خبری از میوه‌های خوشمزه، بستنی و کیک و حتی نان و برنج نیست.

بدن شما قند اضافی را در مولکولی به نام گلیکوژن ذخیره می‌کند. گلیکوژن به طور کلی همراه با مقدار زیادی آب در سلول‌های شما نگهداری می‌شود.

رژیم کتوژنیک برای افراد زیر عوارض بالایی دارد، بنابراین اگر شرایط زیر را دارید، این رژیم را نگیرید.

رژیم کتو مانند اغلب رژیم های کم کربوهیدرات با حذف گلوکز عمل می‌کند. معمولا اغلب افراد کربوهیدرات بالایی مصرف می‌کنند و به همین خاطر گلوکز منبع اصلی انرژی بدن است.

میکروبیوم روده و سیستم عصبی مرکزی رابطه نزدیکی با یکدیگر دارند. 

این رژیم برای بهبود و کنترل بسیاری از بیماری‌ها از جمله صرع، سرطان، سندرم تخمدان پلی کیستیک و آلزایمر نیز تجویز می‌شود.

اگر متوجه علائمی مانند خستگی، گرفتگی عضلات یا ضعف بدن هستید، الکترولیت‌ها ممکن است راه حل خوبی باشند. برای تامین بهتر الکترولیت‌های بدن رعایت موارد زیر ضروری است:

به عنوان میان وعده و یا در کنار وعده‌های اصلی می‌توانید از سبزیجات کربوهیدرات پایین که در شکل زیر نشان داده شده استفاده کنید.

این رژیم به بدن شما یاد می‌دهد که قبل از حذف کامل کربوهیدرات‌ها، چربی بیشتری بسوزاند.

بنابراین اگر سلامت خود و جنینتان برایتان مهم است قید اینگونه رژیم ها را در دوران بارداری بزنید و برای دریافت رژیم بارداری حتما از یک رژیم کتوژنیک لوکرب متخصص یا مشاور تغذیه کمک بگیرید.

نکته آخر آنکه بروز این علايم در روزهای ابتدایی رژیم کتوژنیک کاملا طبیعی است و شما باید اجازه دهید که بدن شما با رژیم غذایی جدید سازگاری پیدا کند.

Report this page